Blog
4. 7. 2023 by Kurzy do hloubky, Kurzy na lodi, Osobní rozvoj, Osobní růst, Vzdělávání

Pozvánka na magickou plavbu luxusní plachetnicí po Kykládách v Řecku: Mindfulness – prozkoumání umění bytí v okamžiku

Vážení cestovatelé,

se slunečným úsměvem vás srdečně zveme na neobyčejnou týdenní plavbu luxusní plachetnicí s All inclusive, která nás zavede do světa křišťálově modrého Egejského moře a tajemných ostrovů Kyklády v pohádkovém Řecku!

Tato magická plavba je příležitostí pro každého z nás, kdo se odváží prozkoumat nitro sebe, snížit napětí a posílit svou mentální rovnováhu. Ať už jste zkušenými cestovateli mindfulness, nebo teprve objevujete toto magické umění, tato plavba je otevřená všem, kdo touží po hlubokém propojení s vlastním já a žití plně v přítomném okamžiku.

Vydejte se s námi na tuto kouzelnou cestu, během které společně objevíme umění jak být plně přítomní v každém okamžiku – mindfulness.

Setkáme a naloďujeme se na Kykládach 21.10.2023 a plout budeme sedm dní do 28.10. 2023.

Naše inspirativní průvodkyně, Mgr. Katarzyna Korda Jedzoková a Helena Máslová, nás provedou dalekou cestou objevování niterného klidu a harmonie. Praktikování mindfulness při procházkách po nedotčených plážích, pozorování zázračných západů slunce a meditování pod širým nebem na palubě plachetnice. Možnost se zpřítomnit a jen tak tančit s větrem na plachtách, které přinesou pohodu a pocit domova ať jste kdekoliv.

Více o Katarzyne a její práci zde: https://www.mindfullife.cz/

Program, který máme vytvořen se dá individuálně přizpůsobovat a měnit dle vašich přání a nápadů, aby jste měli dostatek času na vše i sami na sebe.

PS: Neváhejte a využijte příležitosti získat 5% slevu z celkové ceny kurzu, za každého dalšího účastníka, kterého si přivedete. Slevy se sčítají, takže pokud si přivedete 3 účastníky, sleva pro vás bude již 15% z vaší ceny. Přivedení blízkých a přátel je skvělým způsobem, jak sdílet a tvořit nezapomenutelné okamžiky a vzpomínky.

Všechny informace o programu a cestě, kontakty a taky možnost přihlášení nejdete zde: https://ciiv.org/?page_id=734

Please configure Admin Panel -> Appearance -> Widgets -> SubFooter Left
Please configure Admin Panel -> Appearance -> Widgets -> SubFooter Right
%d bloggers like this: