Blog
16. 7. 2023 by Kurzy na lodi, Osobní růst, Vzdělávání

rádi bychom vás srdečně pozvali na vzácnou a hluboce obohacující plavbu po kouzelných řeckých ostrovech, které nabízejí jedinečnou kombinaci klidu, kouzla a života.

Společně prozkoumáme křišťálově čisté vody Egejského moře, poplujeme kolem legendárních bílých domů s modrými střechami, ochutnáme tradiční kulinářské speciality a zažijeme autentickou atmosféru řeckých vesniček.

Začneme a nalodíme se 14.10.2023 v 16:00 na Kykládach a budeme plout sedmidenním dobrodružstvím s názvem „Samota má dovoleno(u)“ do vylodění 21.10.2023 ve 12:00 na stejném místě.

Na sluneční palubě naší luxusní plachetnice s All inclusive budete mít možnost relaxovat, kochat se panoramatickými výhledy, plavat v azurových vodách a objevovat skryté pláže a úchvatné přírodní útvary.
Slunce na vaší pokožce, vítr ve vlasech a zvuk moře budou vašimi průvodci na této cestě setkání se s vlastním já, přijetím své samoty a celistvosti a objevením niterného bohatství.

Od východu slunce až po jeho západ jej můžeme pozorovat, jak se zrcadlí na hladině moře a přitom v sobě objevovat vlastní vnitřní světlo a harmonii s okolním světem.
Budete mít čas pronikat do meditace, na palubě praktikovat práci s tělem a naslouchat vlastnímu dechu, který vás spojí s přítomným okamžikem, díky jemuž procítíte tyto chvíle jako skutečně jedinečný a transformační zážitek.

Provázet tímto časem a prostorem vás bude naše inspirativní a výjimečná lektorka a terapeutka Dana Buriánová.
Dana při práci s emocemi syntetizuje principy Mindfulness a postupy na tělo orientovaných psychoterapií. Klade důraz na sebeuvědomění, klienty vede k nalézání osobitých, jim vlastních způsobů sebepodpory. Člověka vnímá v jeho celistvosti a profesně se věnuje též fyziopraxi.

Každý den budeme putovat mezi ostrovy, které jsou známé svou magickou atmosférou a energií.
Během naší plavby pronikneme absolutním přijetím do nitra, do hloubky našeho bytí. Připojte se k nám na magické cestě po Kykládách a přijměte dar samoty, který má možnost oživit vaše srdce a osvobodit vaši duši.

Všechny informace o programu a cestě, kontakty a taky možnost přihlášení nejdete zde:

Těšíme se na setkání s vámi na palubě naší plachetnice.

PS: Neváhejte a využijte příležitosti získat 5% slevu z celkové ceny kurzu, za každého dalšího účastníka, kterého si přivedete. Slevy se sčítají, takže pokud si přivedete 3 účastníky, sleva pro vás bude již 15% z vaší ceny. Přivedení blízkých a přátel je skvělým způsobem, jak sdílet a tvořit nezapomenutelné okamžiky a vzpomínky.

Všechny informace, kontakty a možnost přihlášení nejdete zde: https://ciiv.org/?page_id=1262

Nebo na letáku ke stažení:

Please configure Admin Panel -> Appearance -> Widgets -> SubFooter Left
Please configure Admin Panel -> Appearance -> Widgets -> SubFooter Right
%d bloggers like this: